keresés:
     
kezdőlap higiéniai programok termékek biztonsági adatlapok viszonteladók

Fejlesztések, uniós és hazai pályázati eredmények  cégünk
  szolgáltatásunk
  higiéniai programok
  termékek
  biztonsági adatlapok
  műszaki megoldások
  ellenőrző- és mérőeszközök
  minőségirányítás
  viszonteladók
  kapcsolat

A HUNGARO CHEMICALS Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. közel 57 millió Ft-ot nyert el, az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból 2 új eszközt, egy töltőgépet és egy digitális nyomdai rendszert vásároltunk és építettünk és átalakítottuk nagycserkeszi telephelyünk három épületét. A projekt az Új Széchenyi Terv Komplex vállalati technológia fejlesztés Operatív Programja keretében valósult meg.

A Hungaro Chemicals Kft. 1995-ben alakult, magyar magánszemélyek közreműködésével, fő tevékenysége tisztítószerek gyártása. Kiszerelő csarnok építése, felújítása, növelése végett nyújtottunk be pályázatot az Új Széchenyi Terv Komplex vállalati technológiafejlesztés pályázaton.

Az egyre szélesedő áruválaszték, a vevőkör összetételének és számának növekedése, az áruforgalom minőségi és mennyiségi paraméter-változásának pozitív tendenciái tette indokolttá a kivitelezést.

A projekt részeként egy Xerox Color 570 digitális nyomdai rendszert, egy 1 fejes, mérleges töltőgépet (habzó folyadéktöltéshez) szereztünk be és átalakítás, korszerűsítés és új épület építése történt meg.

A fejlesztés befejezését követően a társaságunk azonnal használatba vette az új és az átalakított, korszerűsített három épületet, így teljes raktározási és logisztikai kiszolgálást tett lehetővé.

A fejlesztés eredményeként nőtt a raktári kapacitásunk, gyorsult az ügyfélkiszolgálásunk, ezáltal nőni fog az árbevételünk és versenyképességünk.

A projektnek köszönhetően megtartjuk a jelenleg 94 fő alkalmazottunkat és folyamatosan tudjuk emelni a személyi jellegű ráfordításokat.2014.09.30.
HUNGARO CHEMICALS Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató
KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

 

 

 

 

vissza az előző oldalra


kezdőlap higiéniai programok termékek biztonsági adatlapok viszonteladók

Hungaro Chemicals Kft - 4445 Nagycserkesz, Halmosbokor 6.
telefon: +36 42 508 970, fax: +36 42 500 039