keresés:
     
kezdőlap higiéniai programok biztonsági adatlapok viszonteladók

Kontrollált minőséggel szolgálunk...  cégünk
  szolgáltatásunk
  higiéniai programok
  műszaki megoldások
  ellenőrző- és mérőeszközök
  minőségirányítás
  viszonteladók
  kapcsolat

Cégünk arra törekszik, hogy az önöktől érkező igényeket a legmagasabb színvonalon teljesítse, ezért már a kezdetektől fogva markáns minőségirányítást vezettünk be, mely tevékenységünk megalapozója. Auditálásunk 2023. december 1-től 2026. október 30-ig érvényes.

 


1987-ben dr. Shoji Shiba professzor a IIASA (Nemzetközi Rendszerelemzési Intézet) nemzetközi szakértőjeként az akkori ipari miniszter felkérésére egy 10 tagú magyar csoporttal Cselekvési Programot dolgozott ki a TQM bevezetésére a magyar iparban.

A csoportmunka vezetéséért járó tiszteletdíját Shiba professzor és a IIASA felajánlotta a IIASA-Shiba Díj megalapítására, amely a TQM bevezetésében kitűnt vállalatok, csoportok és egyének erőfeszítéseit ismeri el. A IIASA-SHIBA Díjat 1989-ben adták át először. A díjat a minőségjavítási folyamatért vagy a folyamatban használható tapasztalatok terjesztéséért lehet odaítélni vállalati, csoportos és egyéni kategóriában.

A díj átadása igen fontos szakmai elismerést jelent a győztes szervezetek számára. Pályázatunkban bemutattuk vállalatunk TQM rendszerét, a LEAN management működtetésével kapcsolatosan az értékáram készítés folyamatát, a dolgozói javaslati rendszert és ezek eredményeit.

A 2009. június 3-i jubileumi IIASA-Shiba Díjátadó ünnepségen személyesen Shoji Shiba professzor úrtól vehettük át a IIASA-Shiba oklevelet, melyre az egész vállalat igen büszke.
Olyan díjról van szó, melyet nem szükségszerűen adnak ki, hanem csak az EFQM alapú értékelési rendszer szerint megfelelő színvonalat (kb.350 pont felett) mutató vállalatok kaphatják meg. Vállalatunk 2003-ban ezt a szintet magasan teljesítette (400 pont felett). A díj nem csupán a termékek megfelelő minőségét díjazza, hanem a vállalat teljes működési feltételét (vezetés, dolgozók, folyamatok, stratégia, erőforrások) és elért eredményeit (vevők és dolgozók elégedettsége, pénzügyi és társadalmi eredmény) veszi figyelembe. 

 

vissza az előző oldalra


Hungaro Chemicals Kft - 4445 Nagycserkesz, Halmosbokor 6.
telefon: +36 42 508 970, fax: +36 42 500 039