keresés:
     
kezdőlap higiéniai programok biztonsági adatlapok viszonteladók

Magunkról: 1995 óta szerzett tapasztalatunkkal szolgáljuk ki...  cégünk
  szolgáltatásunk
  higiéniai programok
  műszaki megoldások
  ellenőrző- és mérőeszközök
  minőségirányítás
  viszonteladók
  kapcsolat

Cégünk már több mint 15 éve a hazai élelmiszeripari és intézményhigiéniai tisztítás-technológiai szolgáltatási piac egyik legmeghatározóbb magyar tulajdonú vállalata, amely mára az Európai Unióban és a Kelet-Európai országokban is rendelkezik képviselettel. A vállalatot magas szintű innovációs készség jellemzi.

Mind termékkínálatunkat, mind műszaki megoldásainkat folyamatosan alakítjuk az állandóan változó piaci környezethez, és törekszünk a high-tech megoldások alkalmazására. Mindezt ütőképes, jól felkészült háttércsapattal valósítjuk meg, ahol munkatársaink nyitottak az állandó szakmai fejlődésre.

Cégünk speciális, nagy hatékonyságú, saját fejlesztésű tisztító-fertőtlenítőszerekkel, gazdaságos felhasználást segítő technikai eszközökkel – adagolókkal – és műszaki megoldásokkal, magas színvonalú tisztítás technológiai és takarítási szolgáltatással, valamint szakmai tanácsadással áll partnerei rendelkezésére. A teljes körű termék és szolgáltatás választékot, integrált programjaink keretében egyéni igények figyelembevételével kínáljuk.

Innovációink a legmodernebb technológiák és a leghatékonyabb vegyszerek kombinációit egyesítik. Termékportfóliónk felöleli a teljes higiéniai-takarítási feladatok megoldásait az intézményekben, éttermekben, kórházakban, ipari mosodákban és élelmiszeripari üzemekben. Fáradozásaink eredményeként vevőink bizalmukkal tisztelnek meg bennünket, amit ezúton is köszönünk!

Élelmiszeripari partnereink körébe sorolhatunk több olyan céget is, amelyek a nemzetközi élelmiszergyártás élvonalába tartoznak. Intézményhigiéniai vevőink között pedig több nívós hazai szállodát, országos hálózattal rendelkező étkeztetési vállalatot és számos közintézményt találhatunk.

 

 

 

vissza az előző oldalra


Hungaro Chemicals Kft - 4445 Nagycserkesz, Halmosbokor 6.
telefon: +36 42 508 970, fax: +36 42 500 039